Wat exit interview bijdraagt aan uw bedrijfsvoering

Met het exit interview van iMa verkrijgt u een compleet beeld van de uitstroom binnen uw organisatie. De vertrekredenen en de achterliggende motivatoren van uw medewerkers worden inzichtelijk gemaakt. Daarnaast bieden vragen over persoonlijke ontwikkeling, arbeidsomstandigheden en management een breder beeld. Hierdoor krijgt u inzicht in hoe medewerkers werkelijk over de organisatie denken.
Het exit interview biedt ook inzicht in de verloopkosten per medewerker en per vertrekreden. In het dashboard kunt u in één oogopslag zien welke kosten gemoeid zijn met een specifieke vertrekreden. U hebt feiten die worden onderbouwd door cijfers. Het resultaat is voor u overzichtelijk samengevat en bruikbaar voor verdere sturing op talentbehoud en organisatieontwikkeling.

Online Dashboard

U heeft altijd inzicht in de voortgang en resultaten van het onderzoek om blijvend te sturen op uw uitstroom. U krijgt toegang tot een persoonlijk en beveiligd online dashboard.

Responsive ontwerp

De vragenlijst is makkelijk in te vullen via de computer, tablet of mobiel. De verbinding is beveiligd en voldoet aan de moderne veiligheidseisen.

Maatwerk

De vragenlijst voor het exit interview wordt volledig op maat gemaakt voor uw organisatie. Het uiterlijk stemmen we af op uw huisstijl zodat deze herkenbaar is tijdens het invullen.

Meer weten?

Een gratis demo van ons systeem en de mogelijkheden bij u op locatie? Het enige wat het u kost is een kopje koffie en uurtje van uw tijd.