Analyse

Wij starten altijd met een analyse op het vraagstuk. Zonder goede informatie en data kunnen wij onze inzet niet bepalen. Wij doen liever niet een blinde inzet op basis van een commerciële kans of trend, maar zijn volledig gericht op het bijdragen aan de business. Dit kan betekenen dat wij in het begin best wat lastig kunnen zijn, want we gaan niet graag af op een emotie... .
We zien zaken graag onderbouwd of starten met het verzamelen van informatie voor de onderbouwing. Met uiteindelijk maar één doel; het laten excelleren van de organisatie.

Meetbaar

Niet alleen wordt uw eigen business meetbaar door de door ons geleverde dashboard of verzameling van harde en/of zachte data. Ook onze bijdrage is meetbaar, want wij wille persé impact maken. Anders is alles slechts een invulling van tijd en/of geld geweest. Vooraf definiëren we samen met u een set van deliverables en/of passen deze gedurende het project aan. Gedurende de samenwerking monitoren we de projectvoortgang en evalueren geregeld de samenwerking en de impact.

Contact

Het onderlinge contact voor ons beiden moet prettig, respectvol en opbouwend zijn. Samenwerking slaagt alleen als de menselijke interactie goed is. Daarom kijken wij altijd per project welke consultant ook goed bij de organisatie past. Het gaat volgens ons niet altijd alleen maar over het werk, maar we vinden het ook leuk om de organisatie en haar mensen echt te leren kennen. Oprechte interesse, daar doen we het voor.

Anderen

Wij zijn niet alleen gericht op jullie of ons eigen succes, maar willen ook delen. Daarom geven wij 10% van ons resultaat weg aan goede doelen. Elk jaar bepalen wij weer waar we het voor gaan doen, net dat tandje extra om meer uit te kunnen delen. Daarom geven wij ook geen korting of dealen wij geen projecten af, want dat zou ten koste gaan van onze ruimte om anderen te kunnen helpen. Wij ervaren dat onze opdrachtgevers dit altijd zeer waarderen. In 2019 gaat onze 10% opbrengst naar: Charity Hands & Beloved

iMa draagt bij aan het verkrijgen van een geweldig inzicht in de HR bijdrage.

Het begrijpen van de bijdrage van HR is alleen te verkrijgen door te sturen op harde en zachte data. Om daar te komen, helpen we graag een handje.

Neem contact met mij op


    Start vandaag nog met sturen op relevante HR data en vraag een gratis demo aan.