Wij bieden maatwerk in versterking van uw formatie, zowel qua specialisatie als tijdsduur en tijdstippen. Ook voor reguliere ondersteuning voor enkele dagdelen kunt u bij ons terecht. Bespreek met ons de mogelijkheden voor tijdelijke of HR interim inzet. Hiervoor zetten we tijdelijk een HRM professionals, veelal ZPP, in. Overweeg daarbij eens of wij, door middel van hedendaagse communicatieve hulpmiddelen, u op afstand kunnen helpen. Uw vacature kunnen wij ook invullen.

Uw doel is helder: de juist HR/P&O professional voor uw interim HR/P&O positie binnen uw organisatie. Wij kunnen u hiermee helpen, ongeacht het functieniveau, specialisatie of de achterliggende reden. Wij beschikken over een uitgebreide database van honderden HR professionals met veelzijdige ervaring in diverse branches.

Gericht op HR Data

Onze interimmers werken vanuit onze filosifie dat het inzichtelijk hebben of maken van HR data cruciaal is voor het inzetten van bepaalde acties. Daarnaast monitoren wij geregeld de prestaties van onze interimmers en krijgt u onze kennis en ervaring als back-up in elk traject.

iMa draagt bij aan het verkrijgen van een geweldig inzicht in de HR bijdrage.

Het begrijpen van de bijdrage van HR is alleen te verkrijgen door te sturen op harde en zachte data. Om hiertoe te komen, helpen we graag een handje.

Neem contact met mij op.