Human Resource Management staat in veel bedrijven als laagste in de “picking order”. Andere afdelingen krijgen vaak meer waardering, omdat ze iets tastbaars toevoegen aan de resultaten van een onderneming. Ook zij zouden echter minder waardering verdienen als datgene, wat ze doen, niet omgezet zou kunnen worden in cijfers en dat is nu juist één van de problemen waar HR, PZ of P&O afdelingen mee worstelen. Hun werk is niet altijd even zichtbaar en de relatie tot de business ontbreekt schijnbaar. Zijn HR afdelingen dan niet zinvol bezig? Natuurlijk wel, maar hun effectiviteit is sterk afhankelijk van waar ze zich in hoofdzaak op richten. De focus bepaalt de mate van partnership in business.

Business is veelal people business. Er komen geen of nauwelijks veranderingen tot stand zonder menselijke interventie. Het is daarom van belang dat de waarde van HR management op haar merites beoordeeld gaat worden en daar waar dit ondergewaardeerd is meer focus gaat krijgen.

De kennis en ervaring van onze professionals werkt katalyserend in processen die u geïmplementeerd wilt hebben in uw organisatie. Zij verstaan het vak, kunnen zich razendsnel inleven in uw bedrijfscultuur en weten specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden uw organisatie en/of HR / P&O afdeling te ondersteunen.

Gericht op HR Data

Onze consultancy richt zich alleen op het presenteren, vergaren of implementeren van adviezen op basis van de verzamelde HR data. Wij beginnen of starten dus nooit ergens aan zonder eerst ergens een analyse van te maken of op basis van een gevoel. Lees meer over ons >>

iMa draagt bij aan het verkrijgen van een geweldig inzicht in de HR bijdrage.

Het begrijpen van de bijdrage van HR is alleen te verkrijgen door te sturen op harde en zachte data. Om hiertoe te komen, helpen we graag een handje.

Neem contact met mij op.

Start vandaag nog met sturen op relevante HR data en vraag een gratis demo aan.