COVID-19 Werknemers vragenlijst

Door de Corona crisis zijn de werkomstandigheden en verhoudingen anders dan normaal. Juist in deze periode is het belangrijk om te weten hoe uw werknemers over uw organisatie denken, hun relatie met hun manager en over de maatregelen die u voor uw medewerkers heeft genomen.

Hiervoor hebben wij een gratis kort en flexibel medewerkers onderzoek ontwikkeld met een aantal specifieke vragen. In dit onderzoek vragen wij namens u uw medewerkers hoe zij het werken ervaren op kantoor of thuis. U krijgt de resultaten in een eigen dashboard teruggekoppeld. Het onderzoek is geheel anoniem.

Meer informatie? Vul dan nu het contactformulier in! →

Over iMa

iMa heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het meetbaar maken van harde en zachte HR data, want meten = weten. iMa specialiseert zich onder andere in HR en P&O advies, het afnemen van specifieke HR onderzoeken zoals instroom onderzoek, medewerker tevreden en betrokkenheid onderzoeken, exit interviews.

iMa is een handelsnaam van interMaction.

iMa* (interMaction*) is lid van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en onderschrijft de Verklaring ESOMAR-ICC en de Privacy Code. Hiermee garanderen wij een veilige en vertrouwde dataopslag en anonieme verwerking van jouw gegevens.
ESOMAR-ICC: Deze is opgesteld door de Europese vereniging voor marktonderzoek (ESOMAR) in samenwerking met de internationale kamer van koophandel (ICC). De internationale code voor het marktonderzoek regelt de volgende ethische en zakelijke basisprincipes:

 • de rechten van de respondent;
 • de waarborg van de anonimiteit van de respondent;
 • de beroepsmatige verantwoordelijkheid van de onderzoeker;
 • de wederzijdse rechten en verantwoordelijkheden van onderzoekers en opdrachtgevers.

Vraag nu meer informatie aan

Geheel vrijblijvend, ontvang ons info-pakket
  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, u kan ook direct bellen via 0523233185 of per mail info@ima.nl.

  Snelle inzicht volledig geautomatiseerd

  Iniutief onderzoek

  Direct inzicht in resultaten
  Makkelijke vragenlijst
  Volledig ontzorgt