Welkom op de onderzoekspagina van BUKO Infrasupport.

Je kunt ten alle tijde het onderzoek afsluiten en opnieuw inloggen met je persoonlijke code. Jouw gegevens worden per pagina opgeslagen, klik je niet op volgende pagina voordat je tussentijds afsluit, dan ben je alleen de gegevens van de huidige pagina kwijt.

Toelichting beantwoordingsschaal
In het onderzoek wordt gebruik gemaakt van een 5 puntschaal (Likertschaal). Hierbij wordt de volgende waardering gebruikt voor het omzetten naar een cijfer:
😀 Volledig eens – 10 | 🙂 Eens – 7,5 | 😐 Neutraal – 5 | 🙁 Oneens – 2,5 | 😦 Volledig oneens – 0

Toelichting anonimiteit
iMa gebruikt alle verkregen informatie met betrekking tot persoonsgegevens uitsluitend voor de afgesproken doeleinden, deze gegevens worden onder geen enkele omstandigheid aan derden verstrekt. iMa is lid van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en onderschrijft de Verklaring ESOMAR-ICC en de Privacy Code. Hiermee garanderen wij een veilige en vertrouwde dataopslag en anonieme verwerking van jouw gegevens.
Van je werkgever hebben wij persoonlijke gegevens ontvangen zodat wij jou een gepersonaliseerde uitnodiging kunnen sturen. Daarbij hebben wij ook kenmerken ontvangen zodat wij geen overbodige vragen hoeven te stellen, zoals jouw leeftijd. Deze gegevens zetten wij om in groepen bijvoorbeeld leeftijdscategorieën. Hierop kunnen deelanalyses gemaakt worden.

Blijf je hierbij anoniem? Ja, wij zullen geen rapportage verstrekken indien het aantal personen (respondenten) kleiner is dan 5.

» Wil je meer over de anonimiteit weten, klik dan hier.

» Wil je naar het onderzoek toe, klik dan hier. Normaal gesproken log je trouwens in via je email uitnodiging 😉

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons een berichtje:

    Wil je direct iemand spreken?

    Bel dan ons kantoor op: 05 23 23 31 85.
    Of bel jullie contactpersoon Sake-Christiaan Stelpstra op: 06 30 37 03 02.

    Succes en veel plezier met invullen!